قدمت پخت شيره انگور به کاشت آن میرسد، در اغلب نقاط چهارمحال و بختیاری از گذشته تاکنون از انگور شيره میگرفتند و اين روزها بیشتر زنان و دختران با اصلات بختياری، فارس و ترک استان مشغول چیدن، آب گرفتن و طبخ عصارهای شیرین و دلربا به نام شیره هستند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری گفت: اجرای برنامههای مربوط به معرفی و بزرگداشت مفاخر استانی به رعایت اولویتها، هماندیشی جمعی و تخصصی و پیریزی حرکتی مستمر نیاز دارد.
رئيس کميته امداد امام خمينی(ره) شهرستان اردل گفت: در راستای جوانی جمعيت، همزمان با دهه کرامت تعداد ۱۵سری جهيزيه به نوعروسان نيازمند اين شهرستان اهدا شد.